December 2023; openingsweekend op 1,2 en 3 December heel graag tot ziens!!

November 2023; de start van een groot nieuw avontuur!

Ik ga verhuizen met mijn wienkeltje naar de Grote Kade in Goes. Na 30 jaar is het nu de tijd om nog iets nieuws te kunnen doen en ik heb enorm veel zin in deze unieke kans en uitdaging.

Hopelijk zie ik u ook daar in mijn nieuwe winkel met zeeuwse producten en kleding in de zeeuwse lifestyle.

 

Juli 2023: De eerste artikelen gaan in de Sale om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. Kortingen van -25% tot 50%!!

Januari 2023. Het is 30 jaar geleden dat ik begon in mijn winkeltje. Eerst als  't Sigarenwinkeltje en later alleen nog kleding in 't Wienkeltje. Een hele tijd vol met mooie belevenissen.

September 2022. Heel veel leuke herfstmode is al binnen. We kijken er naar uit om het aan jullie te kunnen laten zien tijdens onze najaarsmodeshow. Eindelijk kunnen we er weer één organiseren, dat is super fijn.

Juli 2022. Hoog zomer en wat een prachtig weer !

De eerste items gaan in de Sale; alvast een beetje plaatsmaken voor de nieuwe collectie.

Februari 2022. 

de eerste items nieuwe collectie komen langzaam binnen. Echt weer leuk al die frisse kleurtjes.

Nieuw op deze website de mogelijkheid om in te schrijven voor updates. Alle nieuwtjes meteen in je mailbox, dat is fijn.

April 2021.

Gelukkig mogen we weer een klein beetje open. Maar we zijn nog steeds voorzichtig. Wat ben ik blij om weer "normaal" de winkel te kunnen doen. Ik heb het echt gemist!! 

Januari 2021.

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar !!

Ondanks dat we gesloten zijn ben ik toch met de SALE begonnen. In de etalage vind u steeds nieuwe items uit de sale deze zijn te bestellen en af te halen. 

Stomerij is ook gewoon af te halen en te brengen. Deze week ben ik daarvoor op woensdagochtend en zaterdagochtend aanwezig. Maar bellen kan altijd: 0111-651675