Enjoy staat voor een betaalbare collectie voor een moderne vrouw. Ze kiest voor een modieus beeld zonder concessies te doen aan maat en pasvorm. Elk seizoen werken we met de nieuwste trends en vertalen deze naar een mooi commercieel beeld. Dit resulteert in een nieuwe frisse collectie per seizoen en twee á drie tussencollecties in het seizoen. 
 Enjoy staat voor kleur. Wij werken per seizoen met een basis kleurkaart, zowel in alle basisartikelen als in tops, brei en prints. Hierdoor zijn alle artikelen binnen de gehele collectie makkelijk te combineren. Ook tijdens het seizoen kunnen we snel inspringen op nieuwe kleurtrends.
Enjoy staat voor kwaliteit. Door intensieve samenwerking met leveranciers kunnen we een goede kwaliteit waarborgen. Voortdurend zijn we op zoek naar de beste kwaliteiten en houden we de pasvorm in de gaten. Door te luisteren naar onze klanten en de nieuwste ontwikkelingen te volgen worden de trends vertaald in een draagbaar concept, het hele seizoen door. 

http://www.enjoywomenswear.nl/

B. Kopenhagen

B. Kopenhagen werd in 2018 opgericht als onderdeel van het Deense textielmerk Huis The BTX Group met een visie om kleding te ontwerpen die het vertrouwen van vrouwen vergroot en hen comfortabel laat voelen in alle omgevingen. B. Kopenhagen bestaat uit twee afzonderlijke maar complementaire merken, B. Kopenhagen en B. Coastline, om mode te leveren aan de moderne, volwassen vrouw voor elke gelegenheid.

B. Kopenhagen is vrouwelijke maar coole mode voor de stijlvolle stedelijke vrouw. De collecties zijn ontworpen met een passie voor details, prints en subtiele kleuren. We ontwerpen kleding voor de vrouw die er chic uit wil zien met een hoog niveau van comfort.

Net als de gelijknamige stad legt B Copenhagen de nadruk op vrouwen met een moderne houding en stedelijke levensstijl. Ons merk richt zich op kwaliteitsstoffen, mooie detaillering en het bereiken van de perfecte pasvorm voor de volwassen vrouw.

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om te innoveren en onze voetafdruk op deze planeet te minimaliseren. Dit seizoen heeft B. Copenhagen daarom geïnvesteerd in een nieuwe reeks basics gemaakt van biologisch katoen. Dit omvat tops en T-shirts, die klassieke benodigdheden zijn voor de garderobe van elke vrouw.

https://b-copenhagen.dk/about-b-copenhagen/

Signature

Sinds SIGNATURE in 1992 begon met een clean knit collectie, hebben we ons bedrijf zo ontwikkeld dat de collectie vandaag de dag uit een heel concept bestaat. De export bedraagt meer dan 85 procent en wij zijn in het grootste deel van Europa vertegenwoordigd.

Het team achter Signature zijn ervaren en creatieve ontwerpers, verkopers en kopers die voortdurend op zoek zijn naar inspiratie in de wereldmarkt door in binnen- en buitenland te reizen om de beste trends en trends te vinden. We volgen de trends en eisen van de tijd en zorgen ervoor dat onze klanten modieuze kwaliteitsgoederen in de winkel krijgen tegen de juiste prijs.

Vandaag de dag bestaat de collectie uit een compleet concept met knitwear, T-shirts, jassen, broeken, rokken en shorts, waarbij de basis van het concept is dat breigoed van hoge kwaliteit goed past bij de Europese weer- en kledingsmaak.

De Signature collectie is gericht op de volwassen en prijsbewuste vrouw, die streeft naar een goede pasvorm en kwaliteit, lange duurzaamheid en moderne en comfortabele stijl.

Het signature label wordt gekenmerkt door goede basismodellen die elke vrouw zou moeten hebben. Signature onderscheidt zich door een ontspannen en comfortabele stijl, gericht op de huidige kleuren en  prints.

 https://signature.dk/en/